CFO Zomerwedstrijd: Maak een kunstwerk over WIJN

CFO Zomerwedstrijd: Maak een kunstwerk over WIJN

Allen die graag tekenen en schilderen of met andere artistieke disciplines werken worden door Cultuurfonds Oegstgeest uitgedaagd het thema ‘WIJN’ in beeld te brengen. Dat kan van rank tot druif, van glas tot fles, van slok tot droom. Laat uw fantasie spreken! Doe mee en stuur uw kunstwerk in tot maandag 17 september, 18.00 uur.

 

De zomer is de tijd dat de wijnranken met hun druiven groeien en bloeien totdat in het najaar de wijn wordt gemaakt. Wijn spreekt tot de verbeelding: in het oude Griekenland was er zelfs een god van de wijn, Bacchus. Ook Nederland lijkt een wijnland te worden door de klimaatverandering. Waar wijn is, is feest.

De Oegstgeester serviceclub Lions houdt jaarlijks een wijnproeverij in kasteel Oud-Poelgeest. U kunt dan op goede gronden uw wijn voor het hele jaar bestellen en bovendien is de opbrengst bestemd voor een goed doel. Dit jaar is Cultuurfonds Oegstgeest een van de goede doelen.

U wordt uitgenodigd gedurende de zomer iets moois of spannends te maken, zo, dat het is te presenteren. De resultaten van uw schilderen, tekenen, boetseren, keramiek, fotografie, grafische technieken, mixed media worden tentoongesteld tijdens de Lions’ wijnproeverij in kasteel Oud-Poelgeest op 23 september 2018.

Een jury bepaalt de winnaar(s) wiens of wier werk wordt gepubliceerd in de Oegstgeester Courant.

Aan het einde van die dag, na de wijnproeverij op 23 september worden de kunstwerken geveild. De opbrengst komt ten goede aan het Cultuurfonds Oegstgeest en dus aan u!

Tot maandag 17 september 18.00 uur kunt u tijdens kantooruren uw werk inleveren bij: Het Oude Raadhuis, Wilhelminapark 17, Oegstgeest

zie ook het artikel in de Oegstgeester courant: https://www.oegstgeestercourant.nl/nieuws/cultuur/41383/cfo-zomerwedstrijd-maak-een-kunstwerk-over-wijn-

Inlichtingen: voorzitter@cultuurfondsoegstgeest.nl

zie ook www.cultuurfondsoegstgeest.nl