Lions met Jottem naar Alpaca’s

Lions met Jottem naar Alpaca’s

Vrijdag 15 september 2023 zijn de Lions Oegstgeest-Warmond samen met de cliënten en begeleiders van Jottem Oegstgeest naar de Alpaca boerderij in Sassenheim geweest. Jottem is een dagbestedingslocatie voor mensen met een verstandelijke beperking.

De locatie aan de Louise de Colignylaan is bekend van het gezellige winkeltje en de bakkerij waar elke dag heerlijke appeltaarten worden gebakken.

In 2024 bestaat Jottem 45 jaar en in de aanloop daarnaartoe hebben de cliënten van Jottem wensen in mogen dienen. Hoog op het lijstje stond om met alle cliënten (ongeveer vijftig) een dagje uit te gaan naar de Alpacahoeve om daar met deze knuffeldieren een stukje te wandelen en de dieren te mogen aaien.

Voor Lions Oegstgeest-Warmond een mooie gelegenheid om daarbij te helpen en dit mogelijk te maken. Natuurlijk ook vanwege het mooie nazomerweer is het een fantastische middag geworden waar op de Louise de Colignylaan vast nog lang over zal worden na-gesproken.

Wie Jottem wil steunen doet er goed aan eens binnen te lopen om het winkeltje te bezoeken of een lekkere taart te kopen.”