Uitnodiging Lions Wijnproeverij

zondag 27 october 2024

Proef en koop wijn voor het goede doel!

Op zondag 27 october 2024 vindt de 11e Wijnproeverij plaats, georganiseerd door de Lionsclub Oegstgeest-Warmond in samenwerking met Villa Beukenhof.

Tussen 14:00 en 17:00 uur nodigen wij je van harte uit om heerlijke wijnen te proeven en te bestellen. We werken samen met Wijnkoperij De Gouden Ton en Wijnimport Camaiore, beiden uit Oegstgeest.

Dit jaar is het goede doel Jottem, een dagbestedingslocatie voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. In drie verschillende groepen bakken ze taarten, maken slingers en kaarten en maken kaarsen en versieren krukjes en andere objecten.  Jouw bijdrage door wijn te kopen op de proeverij wordt zeer gewaardeerd door de leerlingen met een beperking en je draagt bij aan het onderhouden en faciliteren van dit activiteitencentrum.

Schrijf je in voor dit prachtige evenement! We verwelkomen je graag op 27 october en zorgen dan voor een bestellijst op naam. Om natuurlijk de bijdrage aan Jottem te maximaliseren maken we het dit jaar mogelijk om de wijn ook via deze website direct te bestellen. Je kunt je bestelling plaatsen via deze link: Bestellen

Je kunt je inschrijven via deze link:

Schrijf u hier in

Met vriendelijke groet,

Lions Club Oegstgeest-Warmond

Jottem