Uitnodiging Lions Wijnproeverij

zondag 23 september 2018

Wijnen proeven en kopen voor het goede doel!

Zondag 23 september aanstaande wordt alweer de 7e Wijnproeverij georganiseerd door de Lionsclub Oegstgeest-Warmond.

Tussen 14:00-17:00 uur nodigen wij je van harte uit om goede wijnen te proeven en te bestellen. Zoals ieder jaar werken we samen met Noordman Wijnen uit Leiden. Daarnaast zijn we dit jaar, speciaal voor de Italiaanse wijnen,  de samenwerking aangegaan met Wijnimport Camaiore.

Dit jaar is een van de goede doelen het Cultuurfonds Oegstgeest. In het kader van ons jaarthema “Kunst en Cultuur” organiseren zij de “Bacchus zomerwedstrijd”, een artistieke WIJN-verbeelding. Wijn betekent feest en wij nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze prachtige wedstrijd, vernoemd naar Bacchus, de god van de wijn. Als je graag tekent, schildert, boetseert of welke artistieke vorm dan ook, vragen we je het thema “WIJN” in beeld te brengen.  Dit kan van rank tot druif, van glas tot fles, van slok tot droom, alles is mogelijk. De kunstwerken worden tentoongesteld tijdens de wijnproeverij waarbij een vakjury de winnaar(s) zal bepalen. Aan het eind van de proeverij zullen de kunstwerken worden geveild.

Naast het Cultuurfonds is de opbrengst van deze actie bestemd voor de Leo Kannerschool en voor de ouderen in Oegstgeest.

Dit alles op de prachtige locatie Kasteel Oud-Poelgeest te Oegstgeest.

Schrijf je in voor dit mooie evenement! Graag verwelkomen we je op de 23e en zorgen dan voor een op naam gestelde bestellijst.

Inschrijven kan via deze link: Schrijf u hier in

 

met vriendelijke groet,

Paul Verlinden

President Lions Club Oegstgeest Warmond